Srbija • 35230 Ćuprija •Vidovdanska 19 • tel/fax: 035 8470 253 • mail: copatrgovina@gmail.com •copa22@gmail.com
strana 3 od 8
Octava
sistemi za krovove
Octava
reference
Octava
garantovane
karakteristike
Octava
tehnička uputstva
Octava
cenovnik

OPIS PROIZVODA , SASTAV I STRUKTURA

OCTAVA je vrhunski proizvod urađen prema najstrožijim merilima i standardima. Osnova materijala je 0.45 mm galvanski alupocinkovani čelični lim sa obe strane zaštićen protiv-korozivnim premazom. Sa donje strane je sloj zaštitnog poliesterskog laka a sa gornje nanos akrilne smole i posip od prirodnog mineralnog granulata. Pored ostalog, mineralni granulat obezbeđuje zvučnu izolaciju i zaštitu od klizanja snega. Završni sloj je bezbojni akrilni premaz. Sve ovo (galvanska zaštita i slojevi) obezbeđuju maksimalnu zaštitu materijala od kojih se izrađuju svi elementi OCTAVA sistema.

Sastav

ČELIČNO JEZGRO daje izuzetne mehaničke karakteristike a u isto vreme i malu težinu krovnom pokrivaču. Njegova savitljivost obezbeđuje laku obradu i prilagođavanje svim oblicima.

ALUCINK GALVANIZACIJA obezbeđuje dugovečnost. Alucink sadrži 43.5% Zn, 55% Al i 1.5% Si. Aluzink pored galvanske zaštite obezbeđuje i dobar prijem osnovnog premaza.

OSNOVNI PREMAZ dodatno produžava vek trajanja a takođe poboljšava prijem mineralnog granulata.

AKRILNA SMOLA isto tako produžava vek trajanja i služi za vezivanje narednih slojeva.

GRANULAT OD SILIKATNOG KAMENA U PRIRODNOJ BOJI keramički je obrađen na preko 1200°C i predstavlja moćnu branu protiv sunčeve toplote a i protiv niskih temperatura i zamrzavanja. Dugoročno održava stabinu strukturu i postojanost boja.

PROZIRNA AKRILNA SMOLA bitno produžava vek trajanja i poboljšava vezivanje prirodnog granulata.